Min kund & KundreferenserMin kund är

Villig att möta sig själv med medkänsla, omtanke, uppskattning och tacksamhet. 

Öppen till förändring genom att medvetandegöra nya insikter.

Redo att ta emot och välkomna hjälpen för nya upplevelser.  

Sann mot sig själv för att följa sin inre vägledning bortom rädslan till frihet. 

Kundreferenser

Jenny B

Tack för månadens andra session. Att få vara medskapande i sin egen läkningsprocess. Hitta nya vägar där min andliga information får komma in & transformeras, hjärna hjärta. Själen talar; -"Hjärtat vet vem du är" Så berörd , tacksam och grundad.

2st 90 min sessioner hos mig./Jenny 

Linda


Det jag känner har hänt med våra sessioner är: 

  • ett inre lugn
  • mindre påverkan av tidigare inlärda tankar som kommer från andra. 
  • mindre hjärndimma.
  • tryggare i vem jag är och vad jag står för.
  • mer/bättre kontakt med mitt högre jag. 

Och har på känn att det kommer komma fram mera visdom.

Ett paket med 3 sessioner på dsiatans hos mig/ Jenny

Britt-Marie

Jag har nu träffat Jenny ett antal gånger. Målet för mig har varit och är att finna mig själv, älska mig själv och bli min främsta egna livskamrat. Det har varit en omvälvande resa, men med Jennys hjälp har jag funnit ett lugn, en styrka, börjat förstå varför vissa känslor av ledsamhet o saknad av bekräftelse har lagt en skugga över mitt liv.

Nu ser jag ljusare på framtiden, kreativiteten börjar återvända, känslan av att vilja dela med mig av styrka o glädje bubblar inom mig. Jag kan ge detta till mina nära o kära, utan att bli ledsen över att inte alltid få tillbaka, för nu har jag mig själv och jag bekräftar mig själv, klappar mig på axeln, ger mig själv beröm, ser mig i spegeln o säger "Hej, jag älskar dig".

Tack Jenny, du är fantastisk💞🌺🙏


5 sessioner. hos mig. / Jenny  

Lena

"Jag gick ner i djupet och så bara kommer det vilket är en helt underbar känsla. Spännande att man kan gå ner och att jag ser. Det var så att jag kände att getterna var bredvid och att örnen satt bredvid mig. Det var inget konstigt det skulle bara vara så. Ett Isberget kom och jag kunde sätta ord på vad det var och varför jag fick det. Och jag blev så nyfiken vad kommer sen. 

 Jag var ljus inuti, jag var som bomull invändigt. Mjukt, skönt och vit. 

Jag känner mig så lugn. Tidigare gick det som stötar genom kroppen när jag blev irriterad och det gör det inte nu. 

Jag har aldrig tagit plats, jag har alltid klivit undan. Jag märkte häromdagen när jag var ute att jag tog plats och valde att gå före. Och det gick ju bra, det var ingen som sa något. Det reagerar på hur jag gör nu så har jag aldrig gjort förut.

Jag känner mig lugnare och törs mer, irritationen har blivit lugnare. Jag har haft mycket funderingar på kan jag eller var står jag nu mot när jag var frisk. Fast jag upplevde att jag kan, är frisk och upplever nu att kroppen är lite starkare. Det andliga har öppnats upp mer i mig nu och jag tror att det är det som gör att jag känner mig både lugnare och mer säker. Jag har fått mer tillgång till ett andligt seende och får till mig information både mer och tydligare efter jag gjorde sessionen hos Jenny. Jag rekommenderar absolut andra att göra en regression"

En session med regression själsresa hos mig./ Jenny

Ulrika

"Så fin och djupgående behandling där vi kom till grundorsaken ganska snabbt och kunde lösa upp det. Kände mig så trygg under Jennys guidning och hennes klarseende var mitt i prick. Efteråt kände jag ett mycket större inre lugn och klarhet. Saker kom upp till ytan och kunde släppa från min kropp. Fick kontakt med min själ. Tack!"

En session hos mig./ Jenny  

Jack

"En själslig resa med otroligt mycket intryck, speciellt för en annan som är så skeptisk. Jag är så överbevisad med känslor och allt. Jag blir motbevisad med hela min livsbild. En fantastisk resa. Jag ångrar inte en sekund att jag gav det en chans"

Efter 2:a sessionen./ Jenny  

Jack

"God morgon Jag kom till dig som en person som tror allt "sånt där" är humbug, kom till dig utan någon som helst tro på det, kom till dig tack vare en underbar flickvän som tror på "sån där". Har haft sömnproblem hela livet, mått kasst psykiskt, tvivlat på livet.

Vi träffas några gånger, du ger mig en resa som jag inte i min vildaste fantasi kan föreställa mig. Du får fram minnen från min barndom som varit borta, förträngda, du ger mig en resa genom min barndom o tonår. Jag får kontakt med personer som varit min axel i unga år och får svar på frågor jag aldrig kunnat fråga. Du får mig att förstå och tar bort det mörka i mina minnen. Jag känner en stor lättnad i kroppen, sover bättre. Mår bättre i både kropp och själen. Den här resan kommer jag att ha hjälp av och med mig resten av livet. Trevlig helg / Jacken" 

Fyra sessioner hos mig./ Jenny

Tack

"Jag är 58 år & har alltid haft en nära relation med min mamma, dock har jag alltid känt ett motstånd till henne, som nåt gammalt tonårstrots & även känt mig besvärad av fysisk kontakt med henne. Ofta har jag känt mig dränerad av henne. Jag känt det som att hon har en skuld till mig som hon försökt gottgöra utan att lyckas. Under besöket hos dig upplevde jag att min mamma kvävt mig som litet barn, i ett liv för länge sedan med fattigdom & psykisk ohälsa hos henne. Nu efter några månader upplever jag en närmare & mer avslappnad, gemytlig relation till min mamma. Det känns som om vi är vänner som kan dela det mesta till varandra även om jag inte öppnar mig fullt ut men ändå så känner jag en enorm kärlek till henne. Jag vill ärligt & sant ta hand om henne & har överseende med hennes tillkortakommanden." 

En session hos mig./ Jenny 

Marie

"Jag sökte mig till Jenny och hypnosterapin på grund av en stark anspänning i kroppen som jag inte lyckades bli kvitt. Jag kände mig som en sköldpadda som dragit sitt skal runtom hela kroppen och krampaktigt höll kvar det. Det kändes både fysiskt och känslomässigt och jag insåg att jag behövde hjälp att komma åt orsaken till mitt dåliga mående. Under hyonosterapin var jag hela tiden medveten om vad jag sa och vad jag gjorde, medan Jenny "pratade ner mig" i mitt undermedvetna och den medvetna delen av min hjärna fick vila. Jag hade inte kunnat föreställa mig i förväg det jag fick uppleva under terapin. Som den iver och förväntan jag kände över att jag skulle få leva, redan innan jag blivit till, eller att som nyfödd få känna mig som enbart ren kärlek! Fascinerande. Mindre angenämt var det att möta känslan av att jag var till besvär bara genom att finnas, det var det jag kände mig mest sorgsen över. Men det var nödvändigt att möta även den känslan. Vid ett tillfälle mötte jag min mormor som gick bort när jag var sju år. Jag minns henne som en kärv och barsk kvinna som aldrig var glad. Nu fick jag möta henne som mera mjuk och känslomässig. Hon berättade att hon levt som hon levt för att överleva och att hon inte haft något val. Hennes sätt att vara hade förts vidare till min mamma, som i sin tur fört det vidare till mig. Och nu var hon tacksam över att jag gjorde detta jobb och inte bara läkte mig själv utan även läkte generationer bakåt. Den upplevelsen var väldigt läkande för mig. Efter varje session hos Jenny kände jag mig väldigt omtöcknad. Jag sa till henne att "Man behöver varken klättra i berg eller hoppa fallskärm för att få uppleva saker, ibland räcker det att sitta i en fåtölj och möta sig själv". Idag har jag fortfarande saker att jobba med, men jag har mindre anspänning i kroppen och jag har en större förståelse för mig själv och vem jag är i mitt innersta, och det gör mitt liv betydligt lättare."


Ett tiotal sessioner i hypnoanalys hos mig./ Jenny

"MDT är en fantastisk behandlingsform, som tar med Hela dig - Kropp, Själ och Ande - på en Resa som för inåt och framåt. Kinesisk holistisk medicin i kombination med samtal och inre vägledning. En helt unik upplevelse. För egen del känns det som vi fått fatt i minnen, sår och djup på ett helt nytt sätt. Nu kan jag se SAMMANHANG i sånt jag tittat på förr, men inte nått ända in, inte djupt nog för läkning. Kropp och själ finner ett nytt lugn.....sen kommer det upp känslor och tårar men jag välkomnar allt. Och i fina, fina, varma, äkta Jennys händer är man TRYGG och Resan blir en skön upplevelse. Alla borde få möjlighet att ta några MDT behandlingar och se och lära känna sig själva på ett djupt sätt Tack Jenny - jag kommer snart igen ❤"

Karin 


"Jag är glad att jag vågade. Det har inte varit som jag förväntade mig. Jag kan nu känna att jag är förvånad över att det blivit resultat så snabbt som det ändå blivit. Jenny som person och hennes röst har fått mig att slappna av så mycket att det fungerar.

Jag förstår orsakerna till mitt mående och förstått varför jag reagerat och gjort som jag gjort och jag har fått en bättre förståelse för mig själv.

Jag känner mig verkligen stärkt och fri.

Jag kan känna att ödmjukheten har blivit viktigare då jag nu känner att jag går först men med en ödmjukhet över att jag tar hänsyn till andra i min omgivning.

Det har inte kunnat gått att göra utan Jenny

Tusen tack för de här gångerna."

Mia

"Jag har verkligen känt mig omhändertagen och trygg under mina terapisessioner med Jenny. Hon har alltid funnits vid min sida och väglett mig igenom de upplevelser som jag har fått under behandlingen och jag känner att jag, på flera olika plan, har fått värdefulla insikter i hur jag fungerar och vad jag behöver. Jag tycker också att jag har fått hjälp med att utveckla min förmåga att betrakta mig själv utifrån och det gör att jag kan stanna upp och fatta beslut som känns rätt för mig. Jag har landat mer i min magkänsla och jag känner mig tryggare och det är en fantastisk känsla."

Sara

"Så tacksam för att jag vågade prova hypnoanalys.Jennys lugna, trygga och underbara röst och sätt att vara hjälpte mig att släppa på saker som gjorde så att jag mådde dåligt och som jag tidigare inte fått fatt i. Saker som påverkat mig och mina val i livet. Men även underbara minnen som gjort mig så lycklig och tacksam. Dom minnena behövdes verkligen för att klara av dom mindre bra minnena. Tusen tack Jenny för att du hjälpt mig vara modig. Ta möjligheten du med, hon kommer att ta hand om dig på bästa sätt."

Anette

Kundreferenser