Om Jenny

Jenny Lindgren
Jenny Lindgren
Själar växer när de berörs och insikter föds. Jenny Lindgren

Som terapeut, multidimensionell Q.Healer har Jenny funnit ett kraftfullt sätt att hjälpa människor på alla nivåer fysiskt och energimässigt, medvetet och undermedvetet. Hennes arbetsmetod utgår ifrån villighet, inspiration och skapande i samspel med individen som på ett tryggt sätt leds till kärnan och sina inre låsningar så att de kan omvandlas till själsliga resurser. Målet är att hennes kunder ska kunna leva livet LevAnde med en kärleksfull självkänsla. 

Min passion är att hjälpa öppna människor att gräva fram guldet ur upplevelser, vara trygg i hela sin existens för att kunna njuta av att vara unik och värdefull.

Jag är LevAnde precis som du och jag välkomnar dem som vill ha min hjälp att LeVa.

Jag bor i Borlänge med min familj vid Dalälvens strand. Jag är optimistisk, lugn, trygg och föredrar bekvämligheten på jorden. Tycker om att bara vara i nuet där klarhet och inre frid bor. Helande Ord och färger med dess skapande kraft ligger mig varmt om hjärtat.

I mitt företag LevAnde har jag varit verksam sedan 2016 och det är en ära för mig att i förtroende få bli insläppt i människors sfär. För mig är mitt arbete en vacker och meningsfull väg i livet. Jag får möjlighet att bidra med själ och hjärta till andra och utveckla mig själv. Det ger en djupare tillfredsställelse att frigöra mer dolda resurser och manifestera visdom. Att arbeta med mitt LevAnde ger glädje både till både mig själv och andra.

Att ha en känsla och intresse för det jag gör är engagemang och något som är viktigt för mig. Jag värnar om kundens anonymitet, privatliv och har tystnadsplikt. Vill du dela dina effekter och resultat av våra samarbeten så tar jag tacksamt emot de. Jag är noga med vilka kunder jag samarbetar med då samspelet ska fungera väl och avslutar om en session inte ger någon som helst effekt. Om det uteblir är jag fel person att hjälpa eller så är det inte rätt metod för dig just nu. Jag slutar aldrig förundras över människor och vad de kan åstadkomma. Jag älskar när människors själar hittar hem till hjärtat. Där sanning och livets magi bor.

Äg din kraft och lev trygg från djupet av ditt hjärta. Lita på dig själv och respektera den du är. Finn styrkan i din själ och visdomen i din ande.    

Följ med på Mirakelkur för Själen

Berättelserna i Mirakelkur för Själen kan påminna och inspirera oss till livets alla möjligheter. /  Agneta Sjödin

I höst debuterar jag som författare och är utvald till att medverka i Gula boken som är en serie i Mirakelkur för Själen – Gula boken, innehåller 35 sanna och extraordinära berättelser direkt ur verkliga livet av vanliga människor som har upplevt det ovanliga: Nära döden upplevelser, bönesvar, healing av det omöjliga, hjälp från andra sidan i allt från köp av bostad till att göra viktiga förändringar i livet. Pengar och stöd som kommer från oväntade håll. Mystiska fenomen och oförklarliga händelser. Även berättelser om läkning av det till synes oläkbara och hjälp att göra viktiga livs förändringar finns med som indikationer på den värld av möjligheter som blir synlig när vi öppnar upp för mirakel. Och när du förbeställer och köper boken är du med och stöder det viktiga och meningsfulla projektet som sprider HOPP, GLÄDJE & MAGI som kommer lyfta läsarens hjärta och förgylla resten av vintern in i evighetens tecken. 

De kostar 249kr PM mig ditt bok köp och det är några som köper fler som JULGÅVA Böckerna kommer säljas i 

Malmö 25/11

Stockholm 30/11 

Falun 6/12

Göteborg 9/12 

Du köper dina böcker av mig och jag skickar de mot fraktkostnad så kommer den att värma och lyfta sina läsares hjärtan och förgylla vintern in i evighetens tecken med hopp, glädje och magi. 

249kr och jag skickar den gärna mot fraktkostnad.